Український девелопер реалізує шість проєктів в Угорщині та Німеччині.

Понеділок, 9 Вересня, 2024
Український девелопер реалізує шість проєктів в Угорщині та Німеччині.

Як розповіла комерційний директор “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська, компанія має проєкти в Угорщині, Німеччині та розглядає ринки Голландії, Ірландії та низки країн ЄС, де існує величезний дефіцит житла. “Інтергал-Буд” як український девелопер є “дочкою” Intergal Group.

Падіння після початку війни обсягів українського ринку підстьобнули Intergal Group активізувати диверсифікацію портфеля. Тому наразі в Угорщині будуються два комплекси, продаж на одному відкрито (ЖК Waterside Residence на 316 квартир, загалом 30 000 квадратних метрів). Другий загальною площею близько 50 000 квадратних метрів виходить у продаж у вересні. Ще два проєкти у Будапешті – на етапі розробки концепту.

У Німеччині активно реалізуються два проєкти: житловий шестиповерховий будинок площею близько 4 000 квадратних метрів у центрі Лейпцига і реставрація пам’ятки архітектури, замку XVII століття, під майбутнє житло (20 000 квадратних метрів). Також аналізуються ринки Берліна і Гамбурга.

До реалізації всіх європейських проєктів залучаються фахівці “Інтергал-Буду”. Квартири в них пропонуватимуться у відділах продажу у Києві та Львові.

 

Support independent journalism team

Dear Ukraine Business News reader, we are a team of 20 Ukrainian journalists, researchers, reporters and editors who would humbly ask for your support.

Попередня новина
Підсумки 24-го

Підсумки 24-го "Рамштайну": пакет допомоги на $250 млн від США та ракети для ППО.

Наступна новина
Новий міністр агрополітики обіцяє повернути агропромисловості статус драйвера розвитку всієї економіки.

Новий міністр агрополітики обіцяє повернути агропромисловості статус драйвера розвитку всієї економіки.

Попередні основні теми