Великий виробник мінеральних вод заявив про рекордне зростання продажів на понад 100%.

Вівторок, 30 Липня, 2024
Великий виробник мінеральних вод заявив про рекордне зростання продажів на понад 100%.

До 5,4 млн пляшок на добу зросли обсяги відвантаження напоїв і вод брендів компанії IDS Ukraine (виробник мінеральних вод “Моршинська”, “Миргородська”). Це – новий рекорд для компанії. До цього звичні обсяги відвантаження у літній пік становили 2,5 млн пляшок на добу.

У компанії припускають, що різниця між їхніми звичними обсягами відвантажень та цьогорічними є показником дефіциту на ринку мінеральних вод і напоїв, який вони змогли закрити. Багато років поспіль компанія працює в умовах яскраво вираженої сезонності попиту на свою продукцію, пік якого припадає саме на літній період. Тож з огляду на це має напрацьовані схеми підготовки потужностей до сезону.

Заводи компанії в Моршині та Миргороді з початку літа перейшли на посилений режим роботи, формуючи запаси продукції цілодобово. Нею завантажували 70 складів. Також у компанії прийняли рішення створити більший, ніж завжди, запас: 50 млн пляшок. Наразі компанія підтримує роботу заводів на максимальній потужності — щодоби з них відправляється до 200 вантажівок продукції (у попередні роки – 100-120 вантажівок).

 

Support independent journalism team

Dear Ukraine Business News reader, we are a team of 20 Ukrainian journalists, researchers, reporters and editors who would humbly ask for your support.

Попередня новина

"Укрзалізниця" може знизити тариф на вантажні перевезення, щоб конкурувати за ринок з автоперевізниками – експерт.

Наступна новина
Лідери переробної промисловості України збільшили доходи на 23%.

Лідери переробної промисловості України збільшили доходи на 23%.

Попередні основні теми